Seg!

Mycket skolarbete har det blivit eller rättare sagt borde de blivit de. Jag har fortfarande massor kvar att göra och de dryga är att om jag bara sätter mig ner och börjar kommer jag inte ha nå kvar snart, men jag föredrar att kolla på tv...

Saker jag hunnit med denna vecka:
Psykologi-trädet
Praktikplats
Student mössa
Typ all hinduism och buddism

De va borde jag gjorde religionen är inte helt klar har lite saker jag behöver fixa till och hitta någon att göra par-grejerna med. Till nästa vecka behöver jag vara klar med massa annat. Så måste fan ta mig i örat och slänga arslet ur vagnen!! Åååh drygt!!


tjejhelgen instagram

 
   

Helgen Med tjejona!

 FÖr några veckor sedan (två var de nog) drog vi alla tjejr från klassen hem till mig flr mys och shopping! det var riktigt roligt att få spendera lite tid ensamma med dem alla. VI åkte direkt efter skolan på torsdagem efter att Anna jag och Jonna bytt om till oneppice! hahah vi käkade på donken i borlänge, lite utav tradition faktiskt! Sen va vi hemma hos  ig runt 8 om jag inte minns fel! 
 
Fredagen drog vi till västerås och 'IKEA där va vi hela dagen nästan, hem köpa godis på godisgallerian! sen badade vi BADTUNNA sjukt skönt. när det väl vart varmt :P 
 
Lördagen var vi hela dagen i stockholm, shit vad drygt de va! asroligt men som alltid blir man heeelt slut, tänkte slänga in lite bilder på vad jag hittade:


Biancha


Myser!

LIigger i soffan med en en liten kompis! På mina tuttar ligger en liten perser katt :D jag var tdligen varm och skön, lilla gumman. Idag tänkte jag ta tag i ganska mycket plugg, BLÄÄÄÄÄ!