!

KÄÄÄÄR!! :D
<3

just another ordinary day...

Allt känns mer eller mindre hoplöst... ja percis som det gör ibland, jag önskar så mycket av mig själv, saker jag aldrig kommer att uppnå, bra för att få mig själv att känna mig dålig. mår så jobbigt taskigt och det är allt på grund av mig själv... vad håller jag på med och varför åste jag må så här!! hoppas det känns bättre imorgon, är orolig och stressad inför ornäs-besöket, känns som om det inte kommer bli bra och jag vill mycket mera, kanske för mycket? Nej det känns inte helt bra, sen mste man tjata på folk för att få dem till handling, och det är ju sjukt kul? eller? behöver komma bort och slappna av riktigt ordentligt, dra bort med älsklingen och bada elelr vafan som hellst, vill vara ensam, klarar inte riktigt av internatlivet med folkruntomkring mig hela tiden. Det tär på mig något sjukt! 

Sen att  min bättre hälft inte mår bra gör att jag skuller det på mig... åh skulle somnat om i morse, det va de jag sa!!

brädan min!

Min bräda!!!!!!!!! <3
Villes bräda!!!! (Y)
Arnes bräda!

till dig lottis!

här är bilden gjord av Banksy!
jävligt cool konstnär? målar grafitti iaf!! värt att googla!
Denna ska pryda min longboard dock ska hjärtat vara lila!

redigerad!!

har haft roligt med kameran, dock hade jag ingen fjärrutlösare så bilderna är taga med 5 sekunders självutlösare och sedan hr den tagit 5 bilder på en gång. därav är det absolut ingen fokus på någon av bilderna men här kommer en jag har redigerat lite. Vart faktikst ganska nöjd med resultatet!

picasa!

vill bara säga att jag hatar programmet ganska mycket... skaffa ALDRIG!!!

4e bilden: En bild på något som gör dig glad

VÄRLDEN BÄSTA VÄN!
En fin dag i backen, men skönt folk!
Djuren som finns i mitt liv (även dem som inte finns minnen sitter kvar!)
Kärleken <3