LördagenDen12Maj

Såhär ser jag ut i brillorna som jag hämtade i fredas när jag och Bagarn skjutsade Runken till bussen.
Körde Robin till bussen (hemma igen vid 9)
Somnade tillsammans med min kärlek och vaknade vid halv 12!

Gjorde en riktigt god luch jag vart nöjd med, händer faktiskt inte så ofta.
Nu sitter jag coh slöar, livet är segt...

1. YOU

Så här ser jag då ut, inte ofta jag är så välklädd men nu hade ni tur då :D
har myckekomplex för grejer men det är saker jag jobar aktivt på!
HA en bäst lördag!

det snöar...

JAppp då äntligen, nu ska jag ta tag i det här.
Jag fick en tankeställare igår kväll, jag måste rycka upp mig och ta tag i mina problem, jag kan inte bara låtsas om att dom inte finns det fungerar bara inte.
Och den grejen som jag mår absolut allra mest dåligt av är en av mina bästa kompisar, jag hör knappt av henne längre, ja och då kan det tyckas varför hör inte jag av mig, jo det gör jag men när man bara får svar om att man inte kan träffas elelr att jag har annat för mig. Då tappar iaf jag lusten att försöka för det känns som om hon inte ens vill försöka. Vad har jag gjort för fel? Vad kan jag göra för att ställa allt tillrätta...
JAg vill igentligen inte "konfrontera" jag vill verkligen inte förlora henne, hon är den bästa jag haft, hon förstår mig, tar orden ur munnen, läser mina tankar det är läskigt och så underbart. JAG SKA INTE FÖRLORA DIG!!
Så jag ska altså fråga henne om hon tänker på vad hon gör emot mig och får mig att må så dåligt. HAr somnat många nätter med tårarna i ögonen pga detta och fler ska det fan inte bli, jag vill ha en bättre elation bara.
SÅ nu kör vi fan!!!